Oldalak

2012. május 7., hétfő

Köszönetnyilvánítás


Tisztelt elektronikus tanulás tantárgy alkotók!

Jelen:  a tárgy keretében bemutatott elektronikus lehetőségek tárháza számomra egy kétség kívül izgalmas terület. Az elektronikus kultúra és eszközök mára már minden bizonnyal meghatározóvá váltak a hétköznapokban ami a tárgy létjogosultságát erősíti.

  A tanult elméletet során a kurzus - folyamat résztvevők egyidőben a gyakorlatban is - mint egy ízelítőként- saját magukon megtapasztalhatták a tanultakat.
( az elektronikus tanulás -tanítás tanulása elektronikus környezetben )


Jövő: Az elektronikus világ számára, mint az abban résztvevőknek, számos meglepetést tartogathat fenn az elektronikus tanulás fejlődése. (definiált és elfoglalt helye a tanítás-tanulás folyamatában, adatvédelem, személyiségi jogok, szabályozás-politika, erkölcs, etika, személyes kapcsolati terek, életkor sajátosságok stb.)

  Véleményem szerint az oktatásban az elektronikus tanítás - tanulás folyamatára történő "átterhelés" tény, ami még sok-sok időt, egyeztetést és munkát igényel.


J: a színvonalas személyes kontakt óra élményét, jó példa - minta mutatását, nevelést és a társas személyes kapcsolatközösségek alakulását, gyakorlását nem válthatja ki a kontrollált elektronikus tanulás, de talán nem is az a célja. (vélt mellékhatása, szövődménye)

Köszönettel:

1 megjegyzés: