Oldalak

2013. május 3., péntek

Határtalanul pályázat buktatói

Iskolánkkal pályáztunk a Határtalanul programban a Behtlen Gábor Közalapítványnál. Az előző bejegyzésben már írtam a szépségekről és előnyökről, most a buktatókat említem meg.
A problémák először az időpont egyeztetéssel kezdődtek. Az Önkormányzat nem tudta kiadni a megfelelő igazolást a bankszámláról így módosult az utazás időpontja. A következő csúszás a akkor történt amikor kiderült az Önkormányzat a megrendelt és lebeszélt pályázatba befogadott szállás megrendelést nem írta alá. A megrendeléséhez 3 árajánlatot kért. A hab a tortán, hogy 500 eFt felett a polgármester aláírása szükséges. A keretösszegünk 504 eFt volt.
A mi oldalunkról rendeződtek a dolgok ekkor a Partnerünk jelzett vissza, hogy az új időpont nem megfelelő. A diákok egy szakmai versenyen vannak abban az időpontban. Néhány e-mail és telefonos egyeztetés után sikerült megtalálni a megfelelő időpontot és utazhattunk.
Zentára érkezésünkkor kiderült (az érettségi szünetben utaztunk), hogy a diákok nem utaztak haza a kollégiumból, így nem tudunk megszállni. Szerencsére volt az iskolánk kapcsolatai és rendeződött a szállás, igaz nem egy épületben szállásoltak el. Így még jobban is jártunk, mert többet láttunk a városból.
Az utazás a továbbiakban jól sikerült.
A programot továbbra is ajánlom mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése